Credit rapid pentru maxim 45 de zile, doar cu buletinul

Ferratum este firma non-bancara de la care poti solicita un imprumut rapid pe termen scurt


Daca ai minim 24 de ani, poti solicita un astfel de credit de la Ferratum, pe o durata de maxim 45 de zile. La prima solicitare poti imprumuta pana in 250 de lei. Avand in vedere ca singurul act necesar este buletinul, putem spune ca acesta este unul din cele mai lejere imprumuturi din piata.

De la a doua solicitare in sus, Ferratum iti poate oferi sume de pana la 1290 de lei, pentru maxim 45 de zile. In aceste conditii putem vorbi despre microcreditare in regim de urgenta, pe termen scurt, cu buletinul. Banii ii obtii printr-o filiala CEC, daca esti la primul microcredit accesat, aceasta suma de bani fiind accesata doar in baza buletinului de identitate. De la al doilea credit in sus, poti primii bani intr-un cont bancar personal.


Accesarea unui astfel de microcredit se face in mod simplu, fie online (pe calculator, smartphone ori tableta), fie prin SMS la numarul 1781.

Ferratum este o institutie financiara nebancara parte a grupului Ferratum ce a luat fiinta in Finlanda in anul 2005. Cu un numar de este 1.5 milioane de clienti si o prezenta in peste 19 tari, Ferratum si-a creat un stil propriu, mulat in special pe caracteristicile generale ale microcreditarii.

Transparenta, seriozitatea, lejeritatea in acordare, increderea printre clienti, acestea sunt cateva din caracteristicile acestei societati non-bancare.

Daca sunteti curiosi sa stiti mai multe detalii despre Ferratum, putem sa accesati si platforma grupului din care face parte: https://www.ferratumgroup.com/. Aici veti observa ca principiile de functionare sunt aceleasi, ca cele enumerate de noi mai sus.

Pentru rigurozitate, pe platforma online a grupului ni se spune ca imprumuturile acordate de catre ei se incadreaza in categoria microcreditelor pe perioade de la 7 la 90 de zile, in functie de legislatia fiecarei tari in care activeaza subsidiarele comaniei.

Oricum, la prima vedere vorbim de un sistem de microcreditare facil si la indemana, in conditiile in care exista o necesitate care sa justifice imprumutul. Cu alte cuvinte, puteti sa apelati cu incredere daca aveti o urgenta, deci, aveti nevoie de o suma mica de bani, pe termen scurt. Retineti ca acestea nu sunt credite de accesat pentru satisfacerea unor mofturi personale. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet