Credite IFN Bucuresti

Majoritatea IFN-urilor mari din Romania au reprezentante in Bucuresti


In Bucuresti gasim foarte multe reprezentante ale Institutiilor Financiare Nebancare, pe langa acele societati ce activeaza doar in Bucuresti si eventual in Ilfov.

Deci, obtinerea unor credite de la IFN in Bucuresti inseamna un lucru foarte simplu in fapt, dar totusi, destul de complicat daca ne gandim ca oamenii au foarte mult de sortat, fiind destul de greu sa alegi o anumita societati nebancare ce activeaza intr-un fel sau altul in Bucuresti.

Asa cum spuneam, variantele obtinerii unor credite nebancare in Bucuresti sunt multiple, insa, asta nu impiedica IFN-urile sa se inmulteasca intr-un ritm destul de rapid, tinand cont de statisticile din domeniu.

Marea majoritate a firmelor nebancare ce apar in piata, aduc printre altele, conditii mai lejere de creditare, materializate in special prin conditiile simple de accesare, la documentatie minima, la acte putine, etc.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce activeaza in Bucuresti se numara: Cetelem, Provident, iCredit, VivaCredit, etc.

De asemenea, o importanta foarte mare in acest domeniu nebancar o are la nivelul Bucurestiului societatile nebancare ce fac parte din grupuri financiare mari, alaturi de bancile comerciale: BRD Finance, BT Direct, Ralfi IFN, UniCredit Leasing, etc.

Conform datelor BNR, in Bucuresti activeaza in jur de 73 de firme nebancare, firme acreditare sa acorde credite, deci, carora Banca Nationala le-a dat aviz de functionare.

Pe langa aceste firme nebancare, mai actioneaza in piata si o serie de Case de Amanet, ce functioneaza de ceva vreme sub forma de IFN-uri, deci, cu alte cuvinte, amanetarea se numeste mai nou imprumut urgent cu garantie, garantia fiind constituita din obiectul pe care-l lasi drept gaj atunci cand apelezi la un amanet.

O alta sursa de finantare pe care o au la dispozitie bucurestenii sunt casele de ajutor repciproc, CAR-urile. Aceste CAR-uri s-au inmultit si ele destul de mult in ultima vreme, lucru care spune foarte multe despre situatia financiara a romanilor si mai ales despre cat de dispuse sunt bancile sa acorde credite.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet