Imprumuturi rapide fara carte de munca

Credite rapide fara o dovada de angajare sau cu un venit redus poti sa obtii de la unele IFN-uri


Imprumuturi rapide fara carte de munca reprezinta o sintagma pe care o folosesc in special brokerii de credite penru a-si promova produsele intermediate. Totusi, astfel de credite exista si la IFN-urile din piata, in special la cele ce acorda imprumuturi rapide in conditii lejere. Dezavantajul acestor produse financiare este generat de dobanzile uneori exagerat de mari, insa, cand exista o urgenta, cei cu venituri mici, cei care nu aposibilitatea de a justifica un venit ce apare pe cartea de munca, au aceasta posibilitate de a se imprumuta, lucru pozitiv spunem noi.

Printre societatile nebancare ce te pot ajuta sa obtii un imprumut rapid, chiar daca ai un venit mic si nu poti aduce spre confirmarea acestuia o adeverinta de venit, se numara Easy Credit.

In piata au mai aparut si alte societati nebancare ce acorda credite rapide fara carte de munca, fara adeverinta de venit, produse similare celebrelor imprumuturi rapide "doar cu buletinul". Una din aceste societati este Credius, un relativ nou jucator din piata nebancarelor.

Majoritatea societatilor ce acorda imprumuturi rapide fara carte de munca, fara o adeverinta de venit, sunt prezente in special in piata creditelor de achizitie de bunuri, deci, in marile magazine, fie de electrocasnice, fie de mobila, etc.

O varianta simpla de a obtine credite fara justificarea unui venit este creditarea garanta cu o ipoteca. In cazul imprumuturilor ipotecare, societatile nu mai solicita dovezi ale veniturilor, carte de munca, nu mai pun conditiile de eligibilitate prezente de obicei la un credit de nevoi personale obisnuit. De regula, creditele ipotecare implica un buletin de identitate si actele doveditoare ale posesiei garantiei ipotecare.

Chiar daca romanii nevoiasi cauta credite rapide fara garantii, totusi, imprumuturi rapide fara carte de munca nu prea poti obtine daca nu pui la bataie o garantie, de regula imobiliara. Desigur, exista si varianta Caselor de Amanet, de unde poti face rost de bani pe loc, daca detii un bun pe care sa-l lasi gaj pe perioada imprumutului.

Credite rapide fara adeverinta de venit si fara carte de munca mai poti obtine si de la Casele de Ajutor Reciproc, in anumite conditii, in general corelate cu o serie de factori (in general financiari), proprii fiecarei societati in parte.

Ca o concluzie, iata ca am trecut mai sus prin trei modalitati deja cunoscute de a face rost de bani, chiar daca nu ai carte de munca ori o adeverinta de venit:

- creditele ipotecare;
- Casele de Amanet;
- Casele de Ajutor Reciproc.

Evident, toate variantele prezentate pot fi solutii pe termen scurt si mai ales, sumele pe care le poti obtine sunt proportionale cu capacitatea ta de garantare a rambursarii, fie o garantie, fie un potential financiar productiv de lunga durata.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet