Credius ofera credite rapide doar cu buletinul

Ultima noutate pe piata nebancara: imprumut rapid doar cu buletinul de la Credius.


Cine este Credius? Credius este o societate non-bancara aparuta recent pe piata romaneasca si face parte dintr-un grup american numit New Century Holding. Solutiile de creditare propuse de Credius inseamna lejeritate si accesabilitate, corelate cu corectitudine si asumarea responsabilitatii.

Toate produsele de creditare oferite de Credius prezinta doua variante, una lejera, prin care clientii pot accesa foarte usor un credit, chiar cu buletinul si cu o cerere de imprumut tip, insa, aceasta forma este una mai scumpa, ce ajunge la 19% pe an dobanda fixa, la care se adauga si un comision lunar de administrare, si una mai complexa, cu acte mai multe, dar dobanda mai mica (dobanda fixa de 9% pe an).

Credite rapide doar cu buletinul de la Credius le veti gasi sub doua forme, fie cele pentru achizitii, prin intermediul carora clientii aleg bunul dorit, aplica pentru un credit si apoi pleaca acasa cu respectivul bun, fie cele de nevoi personale, generic numite de Credius "Do-Do" (Do-Do, vine de la prescurtarea domni si doamne, adica credite pentru oricine).

Creditele de nevoi personale marca Credius, pot fi la randul lor accesate doar cu buletinul de identitate si o cerere tip de imprumut.

Pentru ambele variante de creditare, venitul minim solicitat este de 400 de lei, iar varsta minima necesara este de 21 - 65 pentru creditele Do-Do, ori de 21 - 70 pentru creditele "Aici si Acum".

Comisionul de administrare lunar variaza de la 3,2% pentru imprumuturile de tip "Aici si Acum", la 3,6% pentru creditele de tip "Do-Do".

Pentru aceste produse financiare ce pot fi accesate doar cu buletinul, veti avea nevoie de un extras de cont bancar, unde vi se vor livra banii, in cazul in care vi se aproba imprumutul.

Important de retinut este ca discutam chiar de un credit rapid, avand in vedere ca acesta poate fi acordat in 60 de minute.

Daca va intrebati cand puteti sa accesati un astfel de credit, rapunsul este simplu: Oricand. Da!. Indiferent de zi, noapte, weekend ori sarbatoare, creditele rapide de la Credius va stau la dispozitie. Si stati asa! Asta nu e tot! Esti pensionar si ai o varsta mai mare de 70 de ani, varsta la care puteti accesa un credit de nevoi personale cam la orice societate financiara din Romania? Apeleaza la Credius! Credius ofera credite rapide pentru pensionari, indiferent de varsta.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet