Credite nebancare urgente la domiciliul clientului

Creditul urgent la domiciliu reprezinta esenta lejeritatii in acordarea unui imprumut nebancar.


Daca v-ati intrebare care cale este cea mai simpla si mai lejere de a obtine un credit nebancar urgent, va spunem noi ca este vorba despre imprumuturile la domiciliu. Acordarea, precum si ratele lunare se realizeaza la domiciliul clientului, acesta nemaifiind nevoit sa bata drumul pana la sediul institutiei, ori sa piarda timpul incercand sa afle de pe site-urile societatilor diverse informatii, care ii sunt furnizate direct de catre reprezentantul societatii, la el acasa, adica la domiciliu.

Plecand de la procedura de acordare, cu tot ce inseamna lamurirea aspectelor contractuale, si incheiand cu partea de rambursare a creditului, toate aceste operatiuni sunt realizate prin intermediul unui reprezentant al societatii nebancare, direct la domiciliul clientului.

Prima societate nebancara care a implementat acest serviciu, in fapt putem sa-l numim produs in sine, a fost Provident. Provident acorda credite nebancare la domiciliu, in regim de urgenta, clientii platind costul acestei urgente, pentru ca acordarea imprumutului la domiciliu este un serviciu ce te costa in afara creditului de baza.

Avantajele creditelor rapide la domiciliu:

- se acorda in regim de urgenta, deci discutam de imprumuturi rapide;
- nu se solicita garantii si nici giranti;
- nu se solicita vreun avans;
- in general, ratele sunt fixe, iar dobanda la vedere;
- ratele sunt de regula platite saptamanal, un reprezentant al societatii deplasandu-se la data stabilita prin contract acasa la client pentru a ridica rata;
- clientii nu mai trebuie sa se deplaseze la sediile institutiilor;

Dezavatajele imprumuturilor la domiciliu:

- costul destul de ridicat;
- indiscretia generata de deplasarea reprezentantilor societatii nebancare la tine la domiciliu;
- plata saptamana a ratelor poate fi si ea un dezavantaj, dupa cum pentru unii clienti poate fi un avantaj.

Asa cum spuneam mai sus, pentru prima data in Romania, astfel de creditel nebancare rapide la domiciliu au acordat cei de la Provident, care o fac si astazi cu succes, de altfel.

Intre timp au mai aparut si alte societati ce acorda astfel de imprumuturi, cum ar fi iCredit, Steiner Credit, ImoCredit, etc.

iCredit este chiar o Institutie Financiara Nebancara in crestere, intrand in ultima vreme intr-o strategie destul de interesanta spunem noi, menita sa-i apropie de clienti, anume aceea de a-si atrage reprezentantii dintre clientii fideli si de a-si promova produsele la nivel local, prin intermediul acestor reprezentanti.

Situatiile de urgenta carora li se adreseaza aceste credite sunt in general unele nu tocmai placute in viata unui om. Uneori este greu sa realizezi ca esti intr-un impas si ca ai nevoie urgenta de bani, alteori nici nu-ti trece prin cap sa te imprumuti. Exista in viata tot felul de situatii, situatii ce impun rezolvari pe masura, unele de urgenta, iar faptul ca exista unele societati ce acorda imprumuturi special destinate unor asemenea situatii, este de apreciat, desi uneori suntem tentanti sa credem altceva.

In alta ordine de idei, creditele rapide la domiciliu pot fi o solutie atunci cand te gasesti int-run impas, motiv pentru care, nu este nicio rusine sa le accesezi. Aceasta clasa de imprumuturi nu trebuie vazuta ca o oportuinitate pentru realizarea unor idei marete, ori implinirea unor dorinte imediate; ele trebuiesc vazute ca o cale de rezolvare a unor situatii dificile, si atat.

Imprumutul la domiciliu este o forma lejera de creditare, fapt simbolizat din insasi conditiile de eligibilitate impuse de societatile nebancare in cazul acordarii lui. Formele minimale impuse de IFN-uri in cazul acestor credite, denota o vointa din partea acestor societati de a acorda imprumuturile chiar si unor persoane ce nu s-ar califica in mod obisnuit pentru un credit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet