Credite rapide pe termen scurt - cerinta momentului

Cele mai cautate forme de credite din ultimele zile au fost cele rapide


Evenimentele importante si marile sarbatori atrag clientii creditelor rapide mai abitir ca ursul la miere.

Cele mai cautate forme de imprumuturi rapide din aceste zile au fost cele "pana la salariu" ori "la domiciliu", insa, la loc de cinste s-au aflat si cardurile nebancare. Toate aceste forme de creditare sunt un fel de celebrare a vechiului credit doar cu buletinul, destul de placut de romani, tinand cont de frecventa cu care se cauta aceasta varianta de imprumut rapid, fara multe acte, fara garantii, fara dovezi de venit, carte de munca, etc.

De ce cauta oamenii credite doar cu buletinul?

In primul rand pentru ca vor sa scape de verificarile statutului acestora din Biroul de Credite, fiind probabil refuzati deja de banci ori de alte institutii financiare. Acesta este motivul principal pentru care multi romani cu probleme de lichiditati apeleaza la astfel de imprumuturi, incercand sa evite astfel verificarea trecutului lor ca si creditori.

Ce-i sperie pe romani la aceste credite rapide fara garantii?

Dobanzile mari si o eventuala inscriere in baza de date a Biroului de Credite, in cazul in care nu vor putea sa-si ramburseze la timp creditul.

Noua forma de credit doar cu buletinul inseamna o dobanda mare si perioada mica de contractare a imprumutului, iar daca se depaseste perioada contractuala, clientiilor li se solicita dobanzi penalizatoare usturatoare, pe langa inscrierea automata in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Alternativa la aceste credite doar cu buletinul este reprezentata de cumparaturi cu cardul nebancar. Te imprumuti astfel pentru a-ti face cumparaturile si platesti in rate fixe, chiar si fara dobanda, iar cerintele de acordare pentru cardurile nebancare sunt similare vechilor credite atat de cautate de romani.

Marele dezavantaj al cardurilor nebancare este dat de limita de card ce poate urca destul de mult, tentandu-i pe clienti sa consume mai mult decat pot plati si indatorandu-se excesiv pentru o perioada de timp.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet