O noua posibilitate de imprumuturi online rapide si sigure

Poti obtine un imprumut rapid chiar daca te gasesti in evidentele negative ale Biroului de Credit


De curand am remarcat o noua aparitie in domeniul imprumuturilor rapide pe piata romaneasca: C.A.R. FAIR I.F.N.

In fapt, C.A.R. FAIR I.F.N. este o Institutie Financiara Nebancara inregistrata in registrele BNR, dar si sub tutela Fundatiei Actorilor si Interpretilor Romani.

Ei bine, aceasta Casa de Ajutor Reciproc, pune la dispozitia clientilor imprumuturi rapide, simplu de accesat, in conditii lejere si fara batai de cap.

De asemenea, IFN-ul mai sus mentionat, iti ofera si o platforma online usor de utilizat, prin care tu poti accesa imprumutul dorit, in cel mult 24 de ore tu putand primi banii, intr-un cont bancar.

Poti astfel, sa beneficiezi de un imprumut nebancar, accesand sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, pe o perioada de la 10 la 30 de zile. Ce inseamna acest lucru? Inseamna in fapt, un fel de credit pana la salariu.

Avantajele acestor imprumuturi rapide marca C.A.R. FAIR I.F.N.:

- costuri transparente;
- dobanda fixa pe toata derularea imprumutului;
- costul rambursarii nu se modifica pe perioada creditului;
- poti sa dispui rambursarea anticipata, fara comisioane ori alte costuri sau penalitati.

Cum am spus anterior, C.A.R. FAIR I.F.N. este in fapt o Casa de Ajutor Reciproc, de aceea, membrii acestei societati beneficiaza de avantajle unei astfel de societati, fiind si participanti la deciziile prin activitatea casei.

Pentru un imprumut rapid online de 500 de lei, contractat pe o perioada de 30 de zile, la scadenta veti avea de plata 500 + 150 lei. DAE (dobanda anuala efectiva) pentru un astfel de imprumut este de 2334%, iar pentru o obtine suma imprumutata, trebuie sa ai un venit minim net de 1000 de lei.

Beneficii:

- imprumuturi rapide direct online
- dobanda fixa
- fara comisioane ascunse;
- rambursarea in ziua de salariu

Conditiile necesare solicitarii unui credit:

- sa fi salariat si membru al C.A.R. FAIR I.F.N.
- sa primesti salariul intr-un cont bancar sau pe un card bancar (deci, sa detii un cont de card, ori un card de debit).

Solicitarea unui imprumut nu te obliga la a declara directia de utilizare a bancilor, C.A.R. FAIR I.F.N. iti ofera sumele pentru orice ai nevoie, de la nunti, la botezuri, de la studii la calatorii ori vacante, de la renovarea locuintei la imbunatatirea confortului, etc

Pentru a solicita un imprumut rapid online de la C.A.R. FAIR I.F.N. poti intra pe site-ul pus la dispozitie http://creditfair.ro/solicita-un-imprumut.

De asemenea, ca sa nu uitam, documentele necesare pentru solicitarea unui imprumut rapid online de la C.A.R. FAIR I.F.N. sunt urmatoarele:

- cartea de identitate;
- adeverinta de venit si debitul bancar semnat;

Copiile acestor documente se trimit, fie scanate si incarcate pe email, fie scanate si xeroxate si trimise prin fax.

Cea mai importanta informatie: poti solicita un imprumut rapid de la C.A.R. FAIR I.F.N., chiar daca apari ca restantieri in baza de date a Biroului de Credit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet