IMPRUMUTURI RAPIDE PENTRU NEVOIASI SI RESTANTIERI

De unde mai face rost romanul de bani pentru cheltuielile de sarbatori? Mai exista credite rapide pentru cei cu venituri mici si pentru restantierii bancilor? 


In prag de sarbatori a crescut semnificativ numarul celor ce cauta si solicita credite; dintre acestia, majoritatea sunt nevoiasi, au venituri mici, apropiate de salariul minim pe economie sau chiar mai mici, sunt pensionari cu pensii sub 500 de lei, oamenii care au ramas in urma cu plata unor rate la creditele bancare sau restantierii acestor imprumuturi bancare, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Imprumuturi rapide pentru restantieri precum si pentru cei cu venituri mici sunt puse la dispozitie de catre Institutiile Financiare Nebancare in limita respectarii regulilor BNR, ce prevad o grad maxim de indatorare pe care-l pot avea o persoana. Astfel, in ciuda bunavointei IFN-urilor, bunavointa ce se manifesta la un nivel situat la limita bunului simt uneori, totusi, oamenii nevoiasi, cei cu venituri mici, obtin greu un credit, datorita faptului ca nu se pot indatora peste un anumit procent din venitul lor lunar.

In general, Institutiile Financiare Nebancare ofera clientilor cu venituri mici si chiar restantierilor posibilitatea de a obtine un nou credit accesand ceea ce se cheama imprumuturi rapide. Aceasta clasa de credite reprezinta una cu un grad mai mare de accesibilitate, fiind mult mai permisive decat un credit de consum obisnuit.

In aceasta clasa de creditare rapida intra mai multe produse financiare, denumite in conformitate cu o nevoie imediata, cum ar fi: creditele pana la salariu - adica o suma de bani pe care oamenii o imprumuta pentru cateva zile, pana iau salariul; creditele la domiciliu - contractul semnat acasa, bani adusi acasa, ratele platite de acasa; creditele prin telefon - suni si stabilesti telefonic detaliile creditului, exprimandu-ti intentia de a accesa un credit la telefon, dupa care, te deplasaezi la sediul respectivului IFN pentru semnarea contractului; creditele cu buletinul, insa, nu mai sunt demult doar cu buletinul - e adevarat ca vorbim de imprumuturi negarantate, insa, este ilegal de acum sa nu ti se solicita o dovada a venitului pentru a ti se stabili acel grad de indatorare de care vorbeam anterior.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet