CREDITE PENTRU RESTANTIERI. IMPRUMUTURI RAPIDE PERMISIVE

De unde pot face rost de bani cei inscrisi in Biroul de Credit? Exista imprumuturi rapide pentru restantieri?


Florin Leonte: "Sunt in Biroul de Credit si as dori un imprumut de la un IFN care acorda credite restantierilor."

Dorin B: "Doresc un imprumut de 15000 lei, am nevoie urgenta de acesti bani. As vrea un imprumut urgent de la un IFN in maxim 48 de ore. Mentionez ca sunt inscris in Biroul de Credit, cu restante catre EOS."

Astfel de solicitari vin pe adresa noastra in fiecare zi. Cu cat se inmultesc restantierii bancilor, cu atat oamenii sunt mai disperati si vor sa faca rost de bani.

Sunt foarte multe cazuri disperate, oameni care au restante mari si sunt inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ, fapt ce nu le mai permite sa se imprumute de oriunde.

Sunt si cazuri care au ajuns efectiv intamplator in Biroul de Credit, ori dintr-un accident, insa aceste cazuri sunt destul de putine.



De principiu, segmentul de produse ce se adreseaza si restantierilor este acela al imprumuturilor rapide, totusi, nu toate produsele financiare din clara imprumuturilor rapide sunt accesibile restantierilor.

Din cate stim noi, Viva Credit, in produsul numit "Credit pana la salariu" nu tine cont de faptul ca esti restantieri. De asemenea, Provident si Cetelem sunt la limita cu controlul trecutului financiar, acestea facand anumite distinctii intre tipurile de restante, deci, verficia scoringul din Biroul de Credit si sorteaza intr-un fel tipurile de probleme.

De asemenea, iCredit este o alta societate nebancara ce aparent nu verifica daca esti sau nu restantier.

Dintre cererile de clarificari venite pe adresa noastra, cele mai multe se refera la faptul ca oamenii ar dori sa stie clar ce societate acorda credite pentru restantieri, pentru ca foarte multe informatii sunt aruncate pe internet fara a avea o baza in spate. Multor Institutii Financiare Nebancare li se face reclama cum ca ar acorda imprumuturi rapide restantierilor, insa, adeverarul este departe.

In definitiv si IFN-urile se feresc sa atraga restantierii, pentru ca tin la investitia lor si nu vor sa-si asume riscuri suplimentare; iar acordarea imprumuturilor rapide catre restantieri, adica catre niste oameni care deja au avut probleme cu rambursarea altor credite, inseamna asumarea unui risc.

Ce vor acesti cetateani in fapt? Ei doresc credite fara adeverinta de venit, fapt ce este aproape imposibil in Romania de astazi, unde legile spun clar ca fiecare cetatean nu trebuie sa depaseasca un anumit grad de indatorare, grad de indatorare verificabil doar pe baza unei adeverinte de venit sau a unei adeverinte de salariu.


Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet