IMPRUMUTURI RAPIDE DOAR CU BULETINUL PENTRU RESTANTIERII BANCILOR

Restantierii bancilor doresc imprumuturi rapide doar cu buletinul in 2013


Creditele nebancare pentru restantieri au ajuns printre cele mai ofertate produse financiare din piata creditelor de consum din Romania. Acest fapt se datoreaza in special cresterii numarului de  restantieri la creditele bancare, contractate anterior crizei economice ce a lovit Romania in 2008.

Ca orice produs financiar, si aceste imprumuturi rapide de la IFN-uri sunt aparute pe piata, ca produse tinta pentru anumite grupuri sociale; in cazul lor este vorba indeosebi de restantierii bancari, cei care  au intarzieri la plata unor rate mai vechi, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici.


Toti acesti oameni doresc sa acceseze imprumuturi rapide doar pe baza buletinului de identitate,  pentru a nu li se verifica trecutul legat de alte credite. Faptul ca o societate financiara le cere  scoringul din Biroul de Credit, inseamna efectic refuzul cererii de creditare pentru acesti cetateni.

Buletinul de identitate si o adeverinta de venit reprezinta acte la indemana celor ce doresc sa apeleze  la imprumuturile rapide; ce nu vor acestia sa li se ceara sunt extrasele din Biroul de Credit.

In marea lor majoritate, produsele de creditare rapida prezinta particularitati comune cu creditele dorite de restantieri, in sensul ca pentru ele, IFN-urile solicita ca si garantare a riscurilor, o dobanda foarte mare. Daca in cazul altor imprumuturi, riscul este acoperit prin indeplinirea unor anumite conditii de eligibilitate, in cazul imprumuturilor rapide, riscurile sunt acoperite prin dobanzi.

Pe site-ul imprumuturi.bani-urgent.ro veti gasi niste informatii foarte interesante despre ce inseamna Biroul de Credit, despre restantieri, recuperatori, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet