IMPRUMUTURI RAPIDE PROVIDENT

Provident si-a lansat o noua divizie de imprumuturi rapide la vecinii nostri bulgari


Nevoile ii determina pe oameni sa apeleze la imprumuturile rapide, iar IFN-urile se intrec in oferte; printre ele si Provident, dornici sa-ti ofere banii necesari. Prin accesarea imprumuturilor rapide de la Provident poti sa faci rost de suma de bani de care ai nevoie si sa-ti rezolvi astfel problemele.
Din luna septembrie 2013, Provident s-a lansat si pe piata creditelor rapide din Bulgaria. Deschiderea s-a realizat prin inaugurarea unei sucursale Provident in Sofia.

In Romania, Provident are acum  800 de angajati si este alaturi de clientii sai prin cei  3800 de agenti din peste 70 de orase.

"Este simplu sa obtii banii de care ai nevoie de la Provident. Daca esti interesat de credite online trebuie doar sa completezi formularul de imprumut de pe site si te sunam noi. Poti primi un imprumut intre  500 si la 3500 de lei fara giranti sau garantii materiale iar daca optezi si pentru serviciul suplimentar de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in 48 de ore, chiar la tine acasa."

Grupul britanic International Personal Finance (IPF) s-a extins pe piata de credite de consum din Bulgaria, unde isi va desfasura activitatea sub numele de Provident Financial Bulgaria. Pentru inceput, activitatea din aceasta tara va beneficia de infrastructura dezvoltata de grup in Romania.

Dupa inaugurarea sucursalei din Sofia, compania are in plan deschiderea unui punct de lucru in Plovdiv pana la finele acestui an si, la inceputul lui 2014, extinderea in orasele de la Marea Neagra Burgas si Varna. Grupul britanic estimeaza ca va avea 12 sucursale operationale pe piata din Bulgaria pana in martie 2015.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei facand parte a grupului britanic IPF, care are peste 2,4 milioane de clienti in sase tari din Europa Centrala si de Est, precum si in Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrala si de Est si este una dintre cele mai puternice 250 de companii internationale listate la Bursa din Londra.

In cei 7 ani de prezenta pe piata locala, compania a investit in Romania peste 180 de milioane de euro si a contribuit la bugetul de stat cu taxe in valoare de peste 25 de milioane de euro. Provident are acum peste 780 de angajati si colaboreaza cu peste 3.800 de agenti independenti in peste 70 de orase din intreaga tara.

Provident a fost prima institutie nebancara ce a lansat pe piata romaneasca creditele la domiciliu si sunt printre putinele IFN-ri care acorda imprumuturi rapide fara multe acte, in conditii minime de eligibilitate.

In privinta accesarii, putem spune ca detine printre cele mai facile metode, pentru a aplica pentru un imprumut nebancar rapid de la Provident tot ce trebuie sa faci e sa completezi un formular online sau sa suni la numarul de telefon 021 2757575. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet