CREDITE RAPIDE PANA LA SALARIU

Ai ramas fara bani pana la urmatorul salariu? Apeleaza la creditele rapide!


Imprumuturile nebancare de tipul celor "pana la salariu" sunt mai putin accesate in Romania, motivele fiind datorate in principal lipsei de informatii si nu in ultimul rand aspectului mai putin pozitiv ce a patruns in mentalitatea populara de-a lungul vremii.

Chiar daca sunt uneori blamate si chiar restrictionate, cum este cazul unor tari europene, creditele rapide pana la salariu sunt o varianta fericita, daca o punem in balanta cu tagma camatarilor fara scrupule, inmultiti peste noapte datorita rstrictionarii impuse de BNR creditelor nebancare.

Ei bine, fiind niste credite pe termen scurt, cu valori mici, nu exista pericolul iminent de a ramane indatorat pentru perioade lungi de timp, avantaj pe care-l putem bifa in dreptul creditelor pana la salariu. Un alt avantaj major este reprezentat de rapiditatea cu care poti face rost de bani, de transparenta contractului de credit, de dobanda fixa si de costurile cunoscute inca de la inceput. Dezavantajul major este reprezentat de dobanda care este foarte mare, daca vorbim in termeni de dobanda anuala efectiva (DAE).

Cei care au implementat in Romania aceste credite pana la salariu sunt cei de la Viva Credit, o institutie financiara nebancara care si-a concentrat activitatea in directia acestor produse financiare.

Viva Credit iti pune la dispozitie prin creditul pana la salariu sume variind intre 100 si 500 de lei, pe perioade cuprinse intre 10 si 35 de zile.


Daca soliciti un imprumut de 500 de lei, pentru o perioada de 35 de zile, vei avea de plata pe langa creditul intial (adica cei 500 de lei - bani primiti rapid), o suma de 210 lei, costul imprumutului, generat de dobanda, dobanda anuala efectiva fiind de 6158%. Evident ca suna rau aceasta valoare a dobanzii, insa, cand ai nevoie de bani si nu poti sa indeplinesti conditiile de eligibilitate pentru un  credit de consum de la o banca sau de la un IFN, n-ai decat sa apelezi ca ultima solutie la aceste credite pana la salariu.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet