CREDITE NEBANCARE PENTRU RAU PLATNICI

Vrem un credit nebancar, dar suntem in Biroul de Credit ca rau platnici ai unui imprumut bancar


Mai pot solicita un credit nebancar daca sunt restantier al altor credite? Exista vreo posibilitate de a face rost de bani, fara sa se faca verificari la Biroul de Credit?

Primim pe adresa noastra multe mesaje de acest gen si de foarte multe ori va spun sincer ca parca ne vine sa nu mai raspundem, iar motivul principal ar fi unul si bun, decat sa te adancesti si mai tare in datorii, accesand alte credite, mai bine incerci sa-ti rezolvi problema in alt mod, s-o iei de la radacina, cum s-ar spune. Cand incerci sa acoperi un imprumut cu alt imprumut, ceva este in neregula, iar lucrul clar e ca de fapt, aceasta nu este o solutie. N-o sa rezolvi problema nici cu un imprumut nebancar, nici cu alt fel de imprumut. In schimb, te vei adanci si mai tare in datorii, nefacand altceva decat sa le rostogolesti de la o zi la alta.

Oricum, chiar daca ne-am propus sa gasim solutii unor probleme, este bine sa retineti cele spuse mai sus, in eventualitatea ca vor conta in vreun fel.

Daca nu v-am convins, va propunem si solutii de obtinere a uni imprumuturi nebancare, chiar daca aveti restante la alte credite, chiar daca figurati ca reatantier si aveti un scoring negativ in Biroul de Credit.

De principiu, pentru a accesa un credit, solicitantul trebuie sa indeplineasca niste conditii de eligibilitate. Aceste conditii tine de venitul solicitantului, de tipul venitului, de vechimea in munca, de varsta si de istoricul de creditare si, evident, variaza de la o institutie la alta. 

Desi institutiile de credit nebancare au o politica de creditare mai relaxa, si costuri pe masura, totusi, nu poti sa iei un credit doar prezentandu-te cu buletinul.

Aproape toate societatile non bancare
Astfel, pentru a vizualiza ofertele de creditare ale institutiilor financiare nebancare, consultati categvor sa vada Credit Scoring-ul, astfel ca sunt interesate intr-un fel sau altul de trecutul dumneavoastra legat de creditare.

Principala conditie pe care o solicita IFN-urile pentru a-ti acorda un credit, vorbim de creditele de consum generale, nu de creditele rapide (acordate in conditii mult mai permisive, dar la dobanzi enorme), este aceea de a verifica daca ti-ai achitat ratele creditelor anterioare. De principiu, chiar daca ai avut intarzieri la ratele unui credit mai vechi, sau daca din diverse alte motive ai fost inscris in Biroul de Credit cu un scoring negativ, daca ti-ai achitat integral ratele la respectivul imprumut, mai ai o sansa in privinta creditelor nebancare.

Desi sansele nu sunt tocmai mari, de a obtine un credit, in cazul in care figurati cu restante in baza de date a Biroului de Credit. Cu toate acestea, decizia de creditare apartine fiecarei societati in parte, fie ea bancara sau nebancara. Aceasta va avea in vedere atat valoarea restantei si perioada de intarziere, cat si motivele care au determinat intarzierea la plata ratelor.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet