CREDITE NEBANCARE - CREDITE DE LA IFN

Credite nebancare. Credite de la IFN: rapid, online, scump


Conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplinesti daca vrei sa soliciti un credit nebancar rapid sunt lejere, astfel ca, n-ar trebui sa dureze mai mult de 48 de ore ca sa obtii banii in mana.

Evident, intervalul de timp in care poti obtine aprobarea unui credit variaza de la IFN la IFN, dobanzile crescand specaculos cu cat timpul de acordare este mai redus.

Avantajele creditelor nebancare rapide sunt date de permisivitatea conditiilor de eligibilitate, de intervalul scurt in care faci rost de bani, de transparenta, de diminuarea birocratiei, etc.

La institutiile finaciare nebancare nu va veti confrunta cu problema existenta la banci, si anume, accea de a gasi bagate in contract diferite comisioane ascunse, diferite stipulari contractuale facute in defavoarea dumneavoastra, in ideea de a creste ratele creditelor rapide, in timp. La aceste institutii financiare stiti de la inceput ce rate aveti si ce suma veti restitui.

Dezavantajul major al creditelor nebancare rapide deriva din valoarea uriasa a dobanzilor practicate. Orice tip de credit de genul "imprumut rapid" are "atasata" o dobanda anuala efectiva ce pare a fi o gluma la prima vedere, insa, nu una buna. Dobanzile acestor credite rapide depasesc chiar si 5000%, la creditele pana la salariu. Din fericire sumele implicate sunt in general mici, astfel ca, valoarea totala a imprumutului nu ajunge la sume impresionante generate de dobanzile amintite. 

Care sunt documentele pentru obtinerea unui imprumut rapid si care este venitul minim?

In general, IFN-urile solicita pentru acordarea unui credit nebancar rapid un buletinul de identitate, act ce trebuie sa ateste cetatenia romania si domiciliul stabil in localitatea in care se solicita imprumutul rapid, o dovada a unui venit (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania. Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii în mana în maximum 48 de ore de la apelul telefonic sau de completare a cererii de imprumut online, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Solicitatnul de credite nebancare rapide trebuie sa aiba un venit minim pe cap de membru de familie de 270 de lei sau un venit per total familie de 540 de lei. De asemenea, varsta persoanelor ce acceseaza un imprumut de la IFN trebuie sa fie peste 18 ani. 

Imprumutul rapid poate fi contractat pe ce perioada?

La o prima cerere se fac imprumuturi, credit rapid cu valoare intre 500  si 3000 ron. Clienti existenti pot lua imprumuturi de bani in valoare de pana la 3500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si venit.

In ce consta imprumutul rapid si care este costul total?

Pentru cea mai buna colaborare intre institutia financiara nebancara si doritorul unui imprumut rapid de bani, contractul este unul foarte transparent. Astfel, vei sti de la inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul rapid.
Costul unui imprumut rapid depinde de valoarea imprumutului si numarul de saptamani in care se face rambursarea banilor. Costul total include: comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fxa totala si, dupa caz, gestionarea creditului la domiciliu.

Daca am fost refuzat de banci pot primii un imprumut rapid de bani de la o institutie financiara nebancara?

In general, institutiile financiare bancare nu refuza clientii, dar se asigura ca acestia isi pot plati ratele lunare. Raspunsul ar fi ca nu ii intereseaza neaparat refuzul bancilor sau al altor institutii financiare, ci ii intereseaza veniturile lunare ale solicitantului, deci de posibilitatea de rambursare a creditului.

Se poate achita imprumutul rapid inainte de termen?

Evident ca da, orice imprumut rapid se poate restitui inainte de termen, iar legislatia romaneasca a fost imbunatatita in ultima perioada, in acest sens. Este bine sa va interesati. Obiectul la indemana pentru o informare corecta este Noul Cod Civil, care trebuie sa admitem ca este destul de putin cunoscut chiar si printre profesionisti.

Cum pot solicita un imprumut rapid de bani de la o institutie financiara nebancara?

In primul rand, trebuie sa te informezi in mare, despre avantajele oferite de institutiile nebancare la care doresti sa apelezi. Apoi trebuie sa iei legatura cu respectivele institutii, fie deplasandu-va la adresa, fie printr-un telefon direct catre respectiva institutie. Sunt institutii nebancare care au cereri si formulare direct pe site-ul lor, deci, nu trebuie sa va deplasati, nici macar sa dati un telefon, este necesar doar sa completati formularul respectiv. Va vor suna ei in maxim 60 de minute! Evident, sunt amanunte pe care nu le puteti rezolva online sau la telefon, insa, primul pas este sa luati contact cu institutia dorita.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet