CREDITE ACCESIBILE, FARA ACTE

Ce IFN acorda credite fara adeverinta de venit, doar cu buletinul?


Cele mai lejere produse financiare nebancare scoase pe piata de IFN sunt imprumuturile rapide. Sub diverse forme de accesare, online, prin telefon, prin SMS, prin formulare completate direct la ghisee, aceste imprumuturi rapide prezinta cea mai mare lejeritate in privinta conditiilor de eligibilitate.

In privinta actelor solicitate, de obicei, cele mai cerute sunt buletinul de identitate si fluturasul de salariu, cupon de pensie si o factura de utilitati.

Noile reguli impuse de BNR in privinta acordarii creditelor nebancare restrictioneaza accesul clientilor rau platnici la astfel de credite, insa, intotdeauna se gasesc portite de scapare, gasite indeosebi de IFN-uri care au tot interesul de a acorda imprumuturi, chiar in conditii de risc maxim. Clientii trebuie sa inteleaga ca IFN-urile traiesc din acordare de credite, nu pot sa atraga depozite de la populatie, astfel ca, cu adeverinta de venit sau fara, cu fluturas de salariu sau fara, cu buletin sau fara, ele vor acorda in continuare imprumuturi rapide, la dobanzi uriase, menite sa acopere cumva riscurile la care se expun.

Cele mai permisive imprumuturi rapide, acordate fara adeverinta de venit si fara multe acte sunt cele puse la dispozitia clientilor, sau mai bine spus intermediate, de catre brokerii de credite. De asemenea, credite rapid doar cu buletinul sunt acordate de unele IFN-uri sub forma cardurilor nebancare. Un card de credit doar pe baza buletinului de identitate veti gasi la Cetelem.

Pe piata creditelor nebancare sunt o multime de societati ce functioneaza ca brokeri intermediari de credite. Printre cele mai cunoscute societati de brokeraj in domeniul nebancar sunt FRFS si Kiwi Finance. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet