CINE MAI ACORDA CREDITE DOAR CU BULETINUL

Imprumut rapid doar cu buletinul. De unde pot sa fac rost de bani doar cu buletinul?


De cand n-am mai auzit de Credex si de celebrul credit doar cu buletinul, lucrurile au evoluat foarte mult in domeniu, noile reguli impuse de BNR destabilizand piata creditelor nebancare, in special a celor acordate direct din magazine, doar pe baza buletinului de identitate si al unei facturi de utilitati.

Totusi, romanul este inventiv, motiv pentru care IFN-urile au gasit in sfarsit cheia creditului rapid doar cu buletinul: cardul de credit. Daca nu stiati deja, va spunem noi: cardurile de credit nebancare n-au fost restrictionate de BNR, acestea putand fi oferite de catre societatile nebancare doar pe baza buletinului de identitate. Evident, nefiind societati caritabile, IFN-urile se asigura ca viitorii clienti au capacitatea financiara de a-si rambursa imprumutul.

Asa cum se intampla la noi in anii 2006 - 2008, cand buletinul reprezenta icoana institutiilor financiare nebancare, chiar si a bancilor, care-si racolau clientii dupa strada, ademenaindu-i cu credite ieftine si fara acte, asa se intampla astazi in Moldova. In Republica Moldova au aparut cateva societati nebancare ce ofera credite rapide doar pe baza buletinului de identitate, fara alte acte.

De exemplu, Credit Fort, un IFN ce functioneaza a Chisinau, in Moldova, ofera credite doar pe baza buletinului de identitate.

Credit Fort ofera credite de la 1000 la 100 000, cu si fara gaj, cu si fara garantii, rapid si accesibil. Imprumutul rapid de pana in 8000 de lei se acrda fara gaj si fara garantii. Trebuie doar sa te prezinti cu buletinul de identitate la sediul Credit Fort si obtii creditul in maxim o ora. 

Imprumuturile ce depasesc valoarea de 10000 lei, pot fi obtinute cu gak, automobilul sau un bun imobil. Poti obtine un astfel de credit rapid, intr-o zi.

O alta societate nebancara, tot din Moldova, si tot in Chisinau activand, este Credit Bun.

Acestia ne spun ca au ea mai rapida si simpla modalitate de a primi un imprumut fara gaj! Imprumutul rapid se acorda intr-o ora, doar cu buletinul de identitate!

Ce conditii de acordare a creditului au?

- suma unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
- rata dobanzii se stabileste in dependenta de suma imprumutului, fara careva comisioane sau plati suplimentare. Dobinda se calculeaza de la soldul creditului ramas, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
- termenul imprumutului este nelimitat, important sa fie achitata lunar dobinda.

Concluzia acestui rechizitoriu al creditelor rapide doar cu buletinul ar fi urmatoarea: daca n-aveti inca buletin de Moldova, e timpul sa va faceti unul. Veti putea sa contractati astfel usor un imprumut rapid doar cu buletinul!

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet