IMPRUMUTURI RAPIDE - BANI SCUMPI

De ce sa apelezi la imprumuturi rapide? Cine ofera astfel de imprumuturi? Cat costa? Ce conditii trebuie sa indeplnesti pentru accesarea lor?


Romania este printre putinele tari din Europa in care imprumuturile nebancare sunt tratate ca imprumuturi de nevoi si nu de vise. Ce inseamna imprumut de vis? Inseamna sa accesezi un imprumut nebancar oricand, pentru orice fleac, nu atunci cand ai o nevoie urgenta.

La noi se pare ca odata cu criza, romanii au devenit mai constienti in accesarea imprumuturilor, in special a celor rapide, fara multe acte, fara conditii drastice de creditare, dar cu dobanzi mari.

In principiu, oamenii apeleaza la imprumuturile rapide in special pentru a-si rezolva o problema personala urgenta, canalizata conform ultimelor studii de piata in doua directii: in primul rand pentru imbunatatirea traiului propriu si in al doilea rand catre educatia copiilor. Ce inseamna acest lucru? Oamenii apeleaza la imprumuturile rapide pentru urgentele personale: fie achizitionarea unui aparat casnic indispensabil, fie zugravit, fie plata unei facturi intarziate, pe de-o parte si pe de alta parte este vorba de investitii in educatia copiilor, incepand cu rechizitele pentru inceperea anului scolar, pana la plata meditatiilor, etc.

Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ofera imprumuturi nebancare rapide, destul de usor, insa dobanzile sunt mari si pe cat de usor este sa contractezi un imprumut urgent, pe atat este de greu sa-l rambursezi.

Vrei sa faci rost de bani rapid?

Cel mai rapid imprumut pe care il poti obtine este cel de la Provident, unde in 48 de ore poti obtine banii acasa. Poti solicita un imprumut nebancar urgent de la Provident intre 500 si 3500 RON. Vei avea de platit o rata fixa de 16 RON/saptamana. Acesta este ceea ce se cheama "creditul la domiciliu" si este in circuitul pietii o forma de imprumut nebancar urgent.

Imprumuturile nebancare nu va ofera surprize de genul comisioanelor ascunse, vei avea de plata doar rata imprumutului, acordarea acestuia facandu-se rapid. Rata este fixa pe toata perioada imprumutului. Veti stii de la inceput cat aveti de platit.

Care sunt avantajele unui astfel de imprumut nebancar rapid?
Obtineti banii rapid, in maxim 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea imprumutului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa.

In conditiile in care restantele populatiei la banci au trecut de un miliard de euro, bancile prefera sa imprumute statul, care pana la urma este cel mai bun client, decat sa imprumute populatia, riscand in continuare pierderi mari.

Romanii au incredere in Institutiile Financiare Nebancare de la care obtin imprumuturi rapide, in ciuda dobanzilor mari proacticate de aceste societati non-bancare.

Daca banca va refuza un imprumut, nu inseamna ca nu aveti de unde sa faceti rost de bani. Sunt institutii financiare nebancare care ii accepta pe cei refuzati de banci, evident ca acest lucru costa. Dobanzile la imprumuturile nebancare urgente sunt pe masura conditiilor initiale impuse de IFN.

Institutiile Financiare Nebancare ce ofera imprumuturi rapide, percep si dobanzi uriase, dobanzi ce pot ajunge sa dubleze valoarea initiala a creditului.

Cine recurge la imprumuturile nebancare urgente? Evident ca romanii care nu indeplinesc conditiile bancilor si cei care au fost trecuti pe lista de rauplatnici (Biroul de Credite).

Cauti sa iei un imprumut nebancar rapid?

Avand in vedere ca pe langa conditiile draconice impuse de banci pentru a putea sa obti un credit, mai intervine si dobanda destul de mare, romanii au inceput sa fuga de creditele bancilor. Sunt atatea povesti cu banci, aflate de la cunoscuti, prieteni, de pe internet, cu cei ce au accesat un credit la vreo banca, incat lumea este circumspecta si prefera sa rabde decat sa aiba de-a face cu bancile.

In acest climat nepropice bancilor, creat si cu ajutorul statului roman si implicit al Bancii Nationale, care a permis acordarea de credite cu buletinul si celui ce nu avea dupa ce bea apa, profiturile Institutiilor Financiare Nebancare s-au marit substantial.

Chiar daca dobanzile practicate de Institutiile Financiare Nebancare sunt bani, totusi, aici oamenii gasesc o atitutine mai putin ostila, o atitudine de respect si intelege, cel putin pana se semneaza contractul, caci, din pacate, povestile teribile de viata au aparut si in "lumea" imprumuturilor nebancare".

Daca vrei sa apelezi la imprumuturi rapide, o poti face apeland la oricare din IFN-urile din piata ce detin in portofoliu credite de consum; mai toate au printre produsele financiare oferite clientilor si acest segment al creditelor rapide.

Printre cele mai cautate credite rapide sunt cele puse la dispozitie de catre Provident, Cetelem, Viva Credit, Simplu Credit, FRFS, Easy Credit, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet