IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE

Imprumuturi rapide nebancare pentru restantieri. Bani urgent pentru situatii de criza. Ai nevoie de un credit rapid? Il poti obtine doar cu buletinul?


Un mare procent din cei ce apeleaza la creditele nebancare si indeosebi la cele rapide sunt restantierii bancilor, cei ce nu pot accesa un alt credit de la o banca, si-l obtin cu greu de la o societate nebancara.

Ce sanse au acesti oameni de a face rost de bani? Cum pot accesa un imprumut nebancar cei care au restante la banci si figureaza ca rau platnici in Biroul de Credit? Raspunsul este unul singur: creditele nebancare rapide.

Foarte multi dintre cei cu rate la banci sunt interesati daca le mai acorda cineva imprumuturi celor care au restante sau intarzieri.

Daca ai intarzieri la plata ratelor unui credit bancar, banca raporteaza rau-platnicul la Biroul de Credit. Acest fapt nu va afecteaza cu nimic, decat atunci cand doriti sa accesati un nou imprumut. Majoritatea bancilor verifica bonitatea in Biroul de Credit, cum de altfel o fac si multe dintre Institutiile Financiare Nebancare.

Oricum, ce trebuie sa stiti este ca Biroul de Credit nu decide daca dumneavoastra veti primi un nou imprumut sau nu. Aceasta institutie doar verifica daca figurati in evidentele registrelor sale si transmite informatia catre institutia financiara.

Decizia de creditare ramane in continuare a societatii careia i-ati solicitat imprumutul, bancare sau nebancare. O situatie similara este valabila si in cazul imprumuturilor nebancare.

Pe siteul oficial al Biroului de Credit, sectiunea Intrebari frecvente:

Decizia de creditare se ia automat pe baza Raportului de Credit? NU, Biroul de Credit nu poate decide acordarea sau neacordarea unui credit. Raportul de Credit cuprinde informaţii detaliate, actualizate şi reale, dar analiza făcută de fiecare participant pentru a decide acordarea unui credit se bazează şi pe alte informaţii.

Mai pe intelesul tuturor, daca banca sau institutia financiara nebancara va considera bun de plata, puteti obtine un nou imprumut. E drept ca aceasta situatie se intalneste mai rar, dar este posibila.

Dupa cat timp sunt sters din baza de date daca am fost raportat ca rau-platnic?

Perioada in care figurati cu incidente de plata este de 4 ani.

Care este perioada de afişare a istoricului de plată in Raportul de Credit? Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate in Raportul de Credit este de 4 ani de la data ultimei actualizări transmise.
  
Revenind la situatia restantierilor, va spuneam la inceput ca pentru a face rost de bani, aveti vartianta creditelor nebancare rapide.

De ce acte am nevoie pentru a obtine un imprumut nebancar rapid? Cum pot sa iau bani printr-un credit fara multe acte?

Unul din marile avantaje ale imprumuturilor (creditelor) oferite de institutiile nebancare este rapiditatea cu care primiti banii si volumul redus de acte necesare. Cu alte cuvinte, puteti obtine un imprumut de bani fara multe acte si formalitati.

Ce acte imi trebuie pentru un imprumut (credit) nebancar rapid?

Pentru a intra in posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant. Pentru aceasta sunt acceptate fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit sau orice alt document prin care se poate dovedi un venit stabil.

Printre institutiile nefinanciare care acorda astfel de credite se numara: Viva Credit, Provident, iCredit, TBI Credit, Simplu Credit, Easy Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare au produsele lor specificie, categorisite ca imprumuturi nebancare rapide. Cei de la Viva Credit va ofera creditul pana la salariu, cei de la Provident, va ofera creditele la domiciliu, cei de la iCredit ca ofera credite rapide, etc.

Sunt si banci ce si-au imbogatit portofoliul de produse cu creditele rapide. De asemenea, o mare parte din bancile romanesti si-au deschis o institutie financiara nebancara, ce pune la dispozitia populatiei credite nebancare rapide, in conditii mult mai lejere decat cele existente la banca. De ce nu o fac direct bancile? Pentru ca BNR nu permite asemenea conditii pentru banci. Si apoi, nicio banca nu vrea sa-si "stearga" toate ofertele creditelor bancare, bagand in fata produse de creditare rapida nebancare, mult mai sa zicem superficiale ca imagine.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet