CREDITE NEBANCARE RAPIDE PENTRU NUNTA

Poti sa apelezi la un imprumut nebancar rapid pentru a organiza o nunta?


Este o intrebare nu tocmai comuna, mai ales cand vine vorba de credite, si totusi, aceasta intrebare exista printre cititorii nostri, motiv pentru care ne-am gandit sa-i dam curs si raspuns.

Iata ce "problema" am primit de rezolvat:

"A facut cineva CREDIT NEBANCAR pt a-si face nunta fara ajutorul parintilor?

Buna ziua! Noi vrem sa ne facem nunta fara ajutorul parintilor pt ca nu vreau sa iasa discutii sau mai stiu eu ce. Vrem sa na luam tot ce ne dorim la nunta, fara a-i pune pe ai nostri in situatia de a se face luntre si punte sa ne faca noua toate hatarurile la nunta. Noi vrem o nunta mare (pt ca sunt multi tineri) si vrem sa avem absolut DE TOATE.

As vrea sa stiu daca se poate face un credit nebancar si cat costa, cat este dobanda. Noi vrem sa dam banii imediat dupa nunta. Am vrea sa imprumutam de la banca 2500 euro sau pe acolo, pt ca mai avem si noi pusi de-o parte. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a lua imprumutul? Daca obtin acum imprumutul acum, cat o trebuiasca sa dau inapoi dupa nunta? La ce banca e mai avantajos?"

Tot cautand raspunsul la aceste intrebari, pentru a oferi cele mai bune indicatii, ca de, vorbim de o nunta, visul oricarui tanar pana la urma, am dat de o oferta foarte interesanta de la Forza Rossa Financial Services (FRFS).

Acestia au un produs financiar special, un credit nebancar pentru nunta, cum ar veni. 

"Visul socrului mic - creditul pentru nunta"

Acestia ne spun ca planificarea unei nunti, indiferent de cum iti doresti sa iasa, depaseste in general cu mult suma pe care o prevazusesi initial. Cand planifici o nunta nu te gandesti ca costurile mici, ce pot cumula in final o suma uriasa de bani.

FRFS-ul a foscut o estimare, pe baza unor date adunate de dansii de la mirese si miri, socrii si nasi, pentru a-si da seama care sunt elementele implicate si de ce trebuie tinut cont pentru planificarea unui nunti impecabile.

S-a constatat astfel ca unele cupluri isi doresc o nunta simpla, intima fara complicatii, altele isi doresc nunti opulente, care sa le ramana amintire, sa-i faca in acea noapte mai frumosi, mai importianti. Indiferent de bugetul fiecaruia, o nunta costa, iar costurile in general nu se pot estima indejauns de bine. Cand te afli in impas poti sa apelezi la un imprumut, la un imprumut nebancar, daca vrei banii rapid, urmand sa inapoiezi banii dupa nunta.

Tot FRFS-ul a facut estimarile pentru o nunta medie, cu 150 de invitati, organizata in Bucuresti:

- meniu restaurant: 80-150 euro de persoana (sa zicem 120 ca medie)
- muzica: intre 400 euro (DJ) si 1000 euro (formatie)
- foto/video: 300-600 euro
- limuzina: 250-300 euro
- vestimentatia mirilor: 500-700 euro,
- decoratiuni local si aranjamente pentru mese: 300-400 euro

Sa vedem cat inseamna asta: vom avea odata 120 euro * 150 invitati inseamna 18 000 de euro (adica in jur de 80 000 de lei), adaugand si celelalte costuri implicate, ajungem la un costul total in jurul valorii de 20 900 euro, adica cca 93 000 lei. O suma foarte mare, nu?

Acum ca ti-ai facut o idee cat trebuie sa platesti pentru o nunta de vis, te gandesti de unde faci rost de bani. Raspunsul il primim tot de la FRFS, deoarece ei ofera creditul pentru nevoi personale ce te ajuta sa-ti indeplinesti rapid orice dorinta.

Aprobarea creditului rapid nebancar de la FRFS este ulta- rapida, in doar 24 de ore poti face rost de bani, costurile sunt reduse: rata dobanzii anuale 9,90% si DAE incepand de la 15,90%.

Poti aplica oricand online pentru un credit nebancar rapid de la FRFS! 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet