TE AJUTA IMPRUMUTURILE NEBANCARE?

Poti depasi o situatie grea apeland la imprumuturile nebancare


As vrea sa considerati acest enunt legat de imprumuturile nebancare ca pe un subiect deschis, In sensul ca am dorit initial sa-l transform intr-o intrebare, apoi, m-am gandit ca poate fi un raspuns la una din intrebarile primite de la dumneavoastra.

Si totusi, daca analizam la rece, aceata afirmatie "poti depasi o situatie grea apeland la imprumuturile nebancare", are conotatii diferite pentru multi dintre noi.

Cu totii cunoastem povesti despre rude, prieteni, vecini, cunostinte care au apelat la imprumuturi nebancare. Unii dintre ei si-au facut treaba la momentul respectiv cu suma imprumutata, altii nu s-au ales cu nimic in afara de niste datorii rostogolite si de alte imprumuturi, tot nebancare accesate din cand in cand pentru a-si plati creditele mai vechi.

Multi dintre cei ce au apelat la imprumuturile nebancare si-au luat lumea in cap, au plecat prin Spania, Italia, sa faca rost de bani; nu neaparat pentru a-si achita imprumutul. Nu, nici pe departe! Probabil ca respectivul imprumut a fost picatura care a umplut paharul si le-a deschis ochii in privinta posibilitatilor financiare pe care le-ar fi avut aici in tara, daca ar fi continuat sa traiasca din imprumut in imprumut.

Avem niste vecini carora li s-a imbolnait mama; au apelat la un imprumut nebancar pentru a-i plati spitalizarea, dupa care, au mai apelat la un imprumut nebancar pentru a o ingropa, pentru ca murise intre timp. Evident ca s-au inglodat in datorii, ajungand ca in cateva luni sa fie cautati de recuperatorii institutiilor nebancare de la care luasera imprumuturile.

Situatiile disperate, in general, determina aceste accesari ale imprumuturilor nebancare. De multe ori se intampla ca oamenii sa-si rostogoleasca datoriile, platind un imprumut cu un alt imprumut. Trecerea de la creditele bancare, la care deja erau restantieri, la creditele nebancare, care le accepta conditiile precare de venit si restantele altor credite, toate acestea duc catre un singur punct: falimentul.

Sunt oameni cu adevarat disperati, in situatii tragice care apeleaza la imprumuturile nebancare; desi aceste cazuri sunt de plans, totusi, n-avem cum sa nu remarcam ca pana la urma Institutiile Financiare Nebancare nu sunt niste societati filantropice care sa dea de pomana niste bani atunci cand tu te afli intr-o situatie dificila.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet