IMPRUMUTURI NEBANCARE URGENTE

Imprumut bani urgent. Cum si de unde pot face un imprumut urgent de bani? 


Cele mai celebre cazuri de restantieri ai imprumuturilor nebancare au fost clienti ce au accesat credite rapide, bani de urgenta. Este plin internetul de astfel de cazuri, fie pe forumuri ce n-au nimic in comun cu creditele nebancare, fie pe forumurile unor site-uri de specialitate, fie in site-urile unor avocati, fie pe blogurile unor deputati sau senator, etc.

Toti stim povesti despre oameni de langa noi, fie vecini, fie cunostinte, amici sau chiar prieteni care au apelat la imprumuturi urgente si datorita imposibilitatii achitarii ratelor si rambursarii la timp a imprumutului au ajuns la niste sume astronomice de dat inapoi, uneori de 10-20 de ori mai mari decat creditul initial.

De ce se intampla asta? E simplu! Pentru ca imprumuturile nebancare urgente au atasate niste dobanzi uriase. Cat ajunge dobanda anuala efectiva la astfel de credite rapide? Uneori si la 250-270%.

De ce se imprumuta oameni in aceste conditii? Si aici raspunsul este simplu! Pentru ca n-au incotro si trebuie sa faca rost de bani urgent. Sunt situatii in viata neprevazute cand nu-ti ramane alta posibilitate, iar Romania este tara predestinata pentru astfel de cazuri, in conditiile in care marea majoritate a populatiei treieste de la un salariu la altu, cand apare o urgenta, n-au alta varianta decat imprumutul.

Iar cand vine vorba de imprumuturi, cel mai rapid mod de a accesa un credit si de a face rost de bani urgent ramane imprumutul de la Institutiile Financiare Nebancare.

Cum fac rost de bani urgent? Aceasta este o intrebare pe care o auzim foarte des. Urgent poate insemna ca aveti nevoie de bani azi sau maine sau in cateva zile.

In principiu, singura modalitate de a obtine un imprumut urgent, pe loc, este casa de amanet. Nu va trebuie acte, adeverinte de salariu, carte de munca.

Daca prin imprumut urgent de bani intelegeti ca veti avea nevoie de bani in cateva zile, mergeti la o institutie financiara nebancara (IFN). Aceste institutii va pot acorda imprumuturi nebancare in 24 de ore, 48 de ore sau cateva zile.

Fiecare institutie nebancara are propriile reguli; de aceea durata de acordare a imprumutului difera. Printre cele mai cunoscute si active societati de la care puteti obtine bani urgent enumeram Provident (credite prin telefon), Cetelem (credite online), Viva Credit (creditele pana la salariu), Simplu Credit (bani in 24 de ore), etc.

Majoritatea institutiilor financiare nebancare solicita o adeverinta de venit si o copie de pe cartea de identitate.

IFN-urile care acorda imprumuturi nebancare rapide, isi mizeaza ofertele in online, mediu unde nu sunt trecute dobanzile, doar exemple de calcul al ratelor saptamanale, fara insa a preciza si care este perioada de creditare.

Exemplu de reclama online: puteti obtine un imprumut nebancar urgent, de la 500 la 3500 de lei; rata saptamanala este 16 lei, rata fixa.

Nu se spune nimic altceva; nu aflam cat este dobanda la imprumutul solicitat; nu aflam care este suma totala pe care o avem de returnat, dupa ce accesam un imprumut nebancar. Ni se da o informatie minima despre credit, informatie care nu ne sperie, dimpotriva, pare foarte simplu, rapid si mai ales, ieftin. Avem de plata doar o rata saptamanala de 16 lei. Creditul nebancar pare ieftin. Banii ii obtin rapid, chiar acasa, daca solicit optiunea de imprumut la domiciliu.

In concluzie, trebuie sa fiti atenti atunci cand solicitati un imprumut nebancar. Intrebati cat este dobanda anuala efectiva pentru respectivul credit, dar si care este suma totala pe o aveti de rambursat

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet