IMPRUMUTURI INTR-O ZI

Poti face rost de un imprumut nebancar in aceeasi zi?


De foarte multe ori, nevoia ne impinge sa apelam la imprumuturile nebancare, de cele mai multe ori nevoia urgenta de bani ne determina sa apelam la astfel de creditari.

Tocmai regimul urgentei pune in balanta alegerea noastra vis-a-vis de imprumuturile nebancare, in sensul ca aceste imprumuturi oferite de Institutiile Financiare Nebancare sunt mult mai usor de obtinut, mai lejere si mult mai rapide decat sunt creditele bancare.

Implicatia notiunii de urgenta ne determina sa trecem peste dobanzile mari practicate de societatile nebancare si sa apelam la imprumuturile nebancare rapide. Astfel, cand situatia este cu adevarat diesperata singura cheie de alegere a unei societati nebancare ramane timpul in care primesti banii in mana.

In functie de intervalul de timp in care poti face rost de bani, intr-o situatie critica din viata ta, determina si alegerea tipului de imprumut si a societatii ce pune la dispozitie astfel de produse de creditare rapida.

Cum poti sa iei un credit rapid prin telefon? Ce institutii nebancare ofera aceasta posibilitate?
Majoritatea celor care doresc obtinerea unui imprumut rapid au auzit de oferta "credit rapid prin telefon". Aceasta facilitate este doar o reclama. Pentru accesarea creditului va trebui sa treceti prin formalitatile obisnuite, diferenta fiind ca puteti trece peste niste etape uzuale.

Cum functioneaza creditul rapid prin telefon?

Daca vrei sa obtii un credit, dar nu ai chef sa stai la coada la ghisee doar pentru a afla daca poti sa-l primesti sau nu, incearca sa te imprumuti prin telefon.

Precalificare pentru credit rapid, accesat prin telefon

Astfel, stand confortabil in fotoliu poti afla prin intermediul telefonului daca te poti califica pentru creditul respectiv, dar trebuie sa fii cinstit, iar raspunsurile tale la intrebarile operatorului trebuie sa fie conforme cu realitatea. Concret, pentru a te precalifica la un credit rapid trebuie sa dai date exacte despre nivelul salariului tau (cat si al sotiei, dupa caz), despre alte contracte de imprumut (daca exista), eventual chiar si despre nivelul unor cheltuieli lunare fixe (lumina, telefon, intretinere), pentru ca operatorul sa faca un scoring (punctaj) care sa arate daca poti sau nu sa platesti ratele lunare (credit plus dobanda) la imprumutul solicitat.

Cum obtin imprumutul?

Dupa discutia telefonica, operatorul bancii stabileste, in functie de scoringul potentialului client, caracteristicile creditului pe care-l poate contracta (valoarea imprumutului, termen de rambursare etc.). Urmeaza completarea cererii de credit, in baza informatiilor furnizate de client, caruia i se trimite prin e-mail sau fax formularul de adeverinta de venit. Dupa aceasta, operatorul societatii nebancare expediaza solicitarea la una dintre sucursalele incluse in programul-pilot de preaprobare a creditului de unde primeste, in maximum 30 minute, raspunsul, iar daca au fost indeplinite toate conditiile, cererea de credit este preaprobata.

Drept urmare, operatorul institutiei il suna pe client pentru a-i furniza raspunsul, invitandu-l la sucursala respectiva cu actele completate. Clientul merge la firma, unde semneaza cererea de credit care cuprinde si acordul de verificare la Biroul de Credit. Daca totul merge bine, adica informatiile furnizate la telefon sunt sustinute de actele prezentate de solicitant, iar Biroul de Credit certifica bancii ca solicitantul nu a inregistrat restante la rambursarea altor credite, clientul poate contracta creditul rapid, chiar in aceeasi zi.

Acestea ar fi principiile creditului rapid, in aceeasi zi, insa, nu puneti mari baza pe faptul ca veti obtine banii chiar in aceeasi zi.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet