IMPRUMUTURI DE LA PROVIDENT PENTRU RESTANTIERI

Poti sa iei un imprumut nebancar de la Provident daca esti restantieri?


Avand in vedere numarul tot mai mare al celor cu restante la credite, inscrisi in Biroul de Credit, exisa foarte multa lume care se intreaba daca mai pot contra un imprumut, fie el si nebancar, in caonditiile in care au restante si sunt inscrisi in Biroul de Credit.

Printre cei care sunt in cautare de bani si doresc contractarea unui imprumut nebancar rapid o buna parte se indreapta catre IFN-urile cunoscute din Romania, cum este cazul Provident.


Provident acorda imprumuturi nebancar daca ai restante, fara sa faca verificare la Biroul de Credit?

Poti sa accesezi un credit nebancar de la Provident daca esti inscris in Biroul de Credite si ai fost deja refuzat de alte Institutii Finanicare Nebancare?

Raspunsul il gasim chiar pe site-ul Provident, si anume, Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare.

De asemenea, ni se precizeaza ca Provident acorda imprumuturi intr-un mod responsabil, evaluand corespunzator posibilitatile solicitantilor de a rambursa imprumutul.

Se precizeaza ca aceste verificari sunt facute intr-un interes comun, astfel incat, clientul sa-si poata rambursa imprumutul si sa imprumute sume de bani pe care sa le poata rambursa.

Pentru solicitatea unui imprumut nebancar de la Provident, trebuie doar sa completezi un formular online si vei obtine un raspuns in cel mai scurt timp. De asemenea, poti sa contactezi telefonic Provident, la numerele 021 98 77 (apel cu tarif normal) pana vineri intre 07:30 si 22:00 sau sambăta si duminica intre 08:00 si 18:00.

Poti solicita de la Provident un imprumut nebancar, a carui suma sa fie cuprinsa intre 500 şi 3.000 de lei. Pentru clientii existenti suma maxima acorda printr-un imprumut poate ajunge la 3500 de lei. Daca doriti sa vedeti un grafic de rambursare, puteti solicita simulatorul de imprumut.

De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%.

Astfel, după cum se observă, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Castiga cu un imprumut Provident!
In perioada 8 iulie - 25 august, imprumutul Provident iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul din cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei!

Si tu poti face dintr-o oportunitate o poveste frumoasa, cu un imprumut simplu la momentul potrivit.

    Bani in 48 de ore
    Doar doua acte
    Rate fixe, garantat
    Fara giranti si garantii

Pentru mai multe detalii privind aceasta promotie, vizitati site-ul Provident

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet