CE SUMA POTI IMPRUMUTA DE LA PROVIDENT?

Cat te costa un imprumut de la Provident? Cati bani poti lua imprumut?


Provident este una din cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania, furnizoare de credite de consum si unul din importantii jucatori din piata imprumuturilor nebancare.

De ce sa nu recunoastem?! In general oamenii disperati, aflati in situatii foarte grele apeleaza la Provident? De ce o fac? In primul rand pentru ca oricine altcineva le-ar refuza creditarea. Apoi, exista categoria oamenilor care probabil se mai uita si la reclame si acceseaza credite pe baza de pareri pro si contra.


Apeland la Provident IFN poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei.
In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, puteti utiliza simulatorul de imprumut online.


Care este valoarea DAE pentru imprumutul meu? Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 84,54% si 104,49%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acesteia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor.

De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%.

Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Odata ales tipul de imprumut, agentul Provident te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet