CARE SUNT CELE MAI SCUMPE CREDITE?

Cele mai mari dobanzi din piata creditelor nebancare

Cele mai scumpe credite sunt cele rapide; sume mici accesate pentru o perioada scurta de timp.

De departe in topul celor mai mari dobanzi la creditele nebancare conduce Viva Credit, specializata in creditele pana la salariu, recomandate de insasi Viva Credit pentru situatii cu adevarat extraordinare. Care este dobanda la creditele pana la salariu? 3774 %! Nu, nu, n-ati inteles gresit! Dobanda este de peste trei mii la suta, la creditele pana la salariu. Suma pe care o poti imprumuta variaza de la 120 de lei pana la 500 de lei, iar perioada de creditare de la 10 zile la 35 de zile.

Pentru aceste credite pana la salariu, poti aplica direct pe internet, online. Banii ii primesti in aceeasi zi. Completezi cererea de credit online, aprobarea o poti primi pe loc, iar banii iti sunt transferati direct la tine in cont.

Si totusi... 3774% DAE!!! DAE = dobanda anuala efectiva. Da! Poate fi un soc! Acum, desi, e ilegal si sa-i invocam nu numai sa le facem reclama, as zice ca puteti apela cu incredere la camatari, pentru un imprumut de cateva zile. E mai ieftin!

Pe loc doi in topul celor mai mari dobanzi la creditele rapide, se situeaza Simplu Credit, tot cu un produs numit "credit pana la salariu". La simplu Credit poti imprumut sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 7 si 30 de zile. Ni se spune ca "DAE incepand de la 425,98 %". Nu se stie ce inseamna acest lucru pentru costul unui credit, insa, nu suna bine deloc.

Nu e asa ca Providentul incepe sa sune din ce in ce mai bine?! In aceste conditii ale dobanzilor anuale efective pentru creditele rapide, putem spune ca dobanda de la Provident, de 200-300% pe an, pare o nimica toata.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet