IMPRUMUTURI NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

PATRIA CREDIT - MICROFINANTARE


Patria Credit este una din cele mai importante Institutii Financiare Nebancare al carui domeniu de activitate il reprezinta microfinantare. Patria Credit acorda credite pentru microintreprinderi si producatori agricoli.

Microfinantarea reprezinta acordarea de credite destinate dezvoltarii unor proiecte, activitati si afaceri. Microfinantarea oferita de Patria Credit se incadreaza in tipurile de servicii de felul imprumuturilor nebancare.

Patria Credit este una din cele mai mari institutii nonbancare din Romania, ce are ca obiect de activitate microfinantarea. Patria Credit se ocupa de acordarea de credite clientilor ce au acces limitat la anumite servicii financiare.

Patria Credit are peste 42 de sucursale in tara si are ca target micile afaceri si producatorii agricoli.

Pentru fiecare credit acordat de insitutia financiara nebancara, Patria Credit, clientii primesc un card aferent contractului de credit, dar acest card nu este un card de debit sau de credit. Fiecare card de acest tip are inscris codul de bare si contine informatii unice, de identificare a creditului nebancar, al fiecarui client in parte.  Plata ratei unui contract de credit se face prezentând - la casieriile BT - cardul aferent respectivului contract de credit, unde va fi citit codul de bare inscris pe card, iar suma in numerar va fi incasata de catre operator.

PayPoint Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, impreuna cu Patria Credit IFN, o institutie nebancara de microfinantare din Romania, au semnat un parteneriat pentru serviciul de colectare plati rate credit.

Clientii Patria Credit IFN S.A pot efectua prin intermediul retelei de terminale PayPoint plata in numerar a ratelor aferente creditelor contractate prin institutie.

Pentru fiecare credit contractat, Patria Credit ofera gratuit tuturor clientilor cate un voucher sau card, prevazute cu cod de bare, continand informatii unice de identificare a respectivului credit.

In vederea efectuarii platilor lunare, clientii institutiei financiare nebancare se pot prezenta la unul din numeroasele puncte de plata PayPoint, unde vanzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare si incasarea in numerar a banilor. Procesarea tranzactiei se realizeaza simplu, plata ratei de credit fiind confirmata prin eliberarea unei chitante cu toate detaliile tranzactiei.

Acestea ar fi cateva informatii utile despre Institutia Financiara Nebancara, Patria Credit.

Contact Patria Credit

Adresa sediu central
Bucuresti - Sediul Central, Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1
Telefon 021/304.00.60
Fax 021/222.11.38
Email: office@patriacredit.ro

Call center 08008 728742 (apelabil din orice retea)

Retea locatii PayPoint – http://ro-ro.paypoint.com/map.aspx
Retea unitati BT – http://www.bancatransilvania.ro/bt/retea_unitati.html
Retea unitati Posta Romana – http://www.posta-romana.ro/offices

Date de identificare:
PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA
CUI:16129932
RC: J 40/8025/20.07.2009

Pentru a contacta Patria Credit, puteti sa sunati la numarul de telefon de mai sus, sau puteti intra pe site-ul Patria Credit, unde veti gasi la contact un formular online.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet