CREDITE NEBANCARE DE WEEKEND

Imprumuturi de weekend. De unde poti face rost de bani rapid in weekend?


Conform unui studiu la nivel european, romanii se pare ca sunt priontre cei mai fideli serviciilor oferite de institutiile financiare nebancare, multi dintre ei apreciind ca buna relatia pe care o au cu companiile de la care au contractat imprumuturi nebancare.

Mergand in sensul invers fidelizarii clientilor romani, sa vedem cat de fideli le sunt aceste institutii financiare nebancare romanilor, cand vine vorba de acordarea imprumuturilor nebancare.

Cum poti testa mai bine fidelitatea in privinta imprumuturilor? In situatia de fata, fidelizarea clientilor solicitani de imprumuturi nebancare poate fi atrasa dobanzi acceptabile, reducerea birocratiei, respectul oferit si nu in ultimul rand, disponibilitatea totala in privinta programului.

Are omul nevoie de bani sambata seara ori duminica dimineata? De principiu, aceste Institutii Financiare Nebancare ar trebui sa fie disponibile sa acorde imprumuturi nebancare si implicit bani, in mod rapid, atunci cand omul are nevoie de ei.

Sa vedem cum stau lucrurile de fapt, in privinta programului de acordare a imprumuturilor, la Institutiile Financiare Nebancare:

Cetelem: din pacate nu este trecut un program de lucru, de acordare a imprumuturilor, nici in cursul saptamanii, nici in weekend. Exista formular online pe care-l poti completa pentru a accesa un credit, insa nu sunt informati in privinta progrmaului de functionare.

Cetelem IFN SA
Str. Clucerului nr. 78-80, Sector 1, 011368 Bucureşti
Telefon Cetelem: 021.312.02.20
Fax: 021.312.02.19
E-mail: office@cetelem.ro

Provident: este trecut programul pentru primirea telefoanelor; de asemenea, poti completa un formular online, pentru a accesa un credit nebancar de la Provident.
"Ne poti suna de luni pana vineri intre orele 7:30 şi 22:00, iar sambata şi duminica intre orele 8:00 si 18:00. Numerele de telefon au tarif normal."

Contact prin posta Provident
Poti scrie pe adresa: Provident Financial România, Departamentul de relatii cu clientii, str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Numar de telefon Provident (numar scurt)
Poti contacta la numarul 021 9877 (Numar de telefon scurt cu tarif normal).

Numar de telefon Provident (relatii clienti)
Poti contacta la numarul  021 275 75 75 (Numar de telefon Romtelecom cu tarif normal).

Patria Credit: nu au niciun program afisat de lucru sau de acordare a imprumuturilor. Totusi au afisat pe site un call center, valabil de luni pana vineri, intre orele 9.30 – 17.30.

Call Center Patria Credit - 08008 728742
Adresa sediu central - Patria Credit
Bucuresti - Sediul Central, Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1
Tel 021/304.00.60
Fax 021/222.11.38
Email: office@patriacredit.ro

Viva Credit: aici suntem intampinati cu un mesaj de la intrarea pe site, in care suntem anuntati programul de functionare - InfoLine: 021-303-0080 Luni-Vineri: 8:30-19:00, Sambata: 9:00-15:00.

Contact Viva Credit
Email: info@vivacredit.ro
Email Clienti: suport@vivacredit.ro
Viva Credit IFN S.A.
Muntenia Business Center
Splaiul Unirii 16, Sector 4, Bucureşti
Tel: 021-303-0080 (Romtelecom)
Fax: 021-387-3502

TBI Credit: exista call center, dar nu exista program de lucru, nemaivorbind de programul de weekend. Nu ni se spune cand putem suna sau cand putem primi raspuns pentru un imprumut. Avem formular online unde putem aplica pentru un credit.

Contact TBI Credit
Sediul central TBI Credit
Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12
sector 1, Bucuresti
Call Center: 0215 298 600
Fax: 021 231 88 73
E-mail: office@tbicredit.ro

Facand o incursiune scurta printre cele mai importante Institutii Financiare Nebancare, putem observa ca doar Provident are program de lucru duminica, deci doar de la Provident poti lua un imprumut nebancar si implicit bani, duminica.

In rest, mai exista program sambata la Viva Credit, unde poti solicita un imprumut nebancar.

In afara acestor doua societati nebancare, care au un program clar afisat, celelalte institutii nu au binevoit sa afiseze programul, nici din timpul saptamanii, nici in wekend.

Concluzia o puteti trage si dumneavoastra. Pana la urma, desi dobanda la imprumuturile nebancare practicata de Provident este foarte mare, totusi acesti oameni isi respecta clientii si posibilii clienti.

Dupa parerea mea este o chestiune de respect sa afisezi un program de lucru, chiar si cand vine vorba de imprumuturi nebancare. Pe langa aceasta forma de respect, pana la urma, aceste Institutii Financiare Nebancare isi bazeaza multe printre produsele de creditare pe disperarea oamenilor de a face rost de bani. N-au inteles ca aceasta disperare nu se manifesta doar de luni pana vineri. Ea exista si in wekend. Ooamenii au nevoie de bani si in wekend. Oamenii doresc sa acceseze imprumuturi nebancare si in wekend. Oamenii doresc informatii despre imprumuturile nebancare si in weekend.

Weekend placut!

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet