CREDITE DOAR CU BULETINUL

MAI EXISTA CREDITE DOAR CU BULETINUL?


Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un imprumut nebancar simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare sunt interesate de "credit doar cu buletinul".

Acest concept "credito doar cu buletinul" a facut ravagii in Romania inainte de criza, el diminuandu-su, aproape disparand de tot de pe piata imprumuturilor nebancare. A fost de curand revitalizat de cateva Insitutii Financiare Nebancare, avand in vedere ca se intrevede o unda de speranta in privinta evolutiei financiare din Romania.

Este clar ca acest concept de "credito doar cu buletinul" este de fapt o reclama si atat. Nu mai exista Insitutie Financiara Nebancara care sa acorde imprumuturi nebancare urgente doar cu buletinul. Acum IFN-urile isi iau masuri de precautie pentru posibilitatile de rambursare ale creditului. Cerintele impuse celui ce doreste un imprumut nebancar variaza de la o institutie financiara la alta, insa, in mare, cerintele sunt indreptate in acelasi sens - posibilitatea de rambursare a imprumutului.



Principala caracteristica a creditului doar cu buletinul era o dobanda ridicata, pentru ca si riscul era pe masura. Acest lucru, alaturi de cunostintele destul de lacunare ale romanilor cu privire la produsele financiare au reprezentat “cheia succesului” pentru cresterea restantelor la credite.

Regulile noi impuse de BNR prevad ca imprumuturile de consum sa aiba o scadenta de cel mult cinci ani, iar clientii sa aduca garantii de 133% din valoarea imprumutata.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet